(coat: Choies, skirt: Chicwish, boots: Asos)

I've probably worn this skirt & coat a hundred times only this month on the blog but I really don't care they can be so easily combined which comes very handy on these cold and foggy school days when all I wanna do is go back to bad and sleep forever.. So that's pretty much what's been going on with me lately -> which is one of the reasons I was barely writing anything, it's just SO hard to find the words when you have absouletely nothing to say after a exhausting school day (still so sorry about that). How do you guys find the balance between your hobbies and school? Let me know please, I could use some tips!


Valószínűleg már századjára láthatjátok rajtam ezt a szoknyát csak ebben a hónapban, de őszintén szólva nem igazán érdekel, az egyik legegyszerűbben variálható darab a szekrényemben, ami egyébként nagyon jól jön a ködös, hideg iskolai reggeleken, amikor legszívesebben ki se kelnék az ágyból, hanem csak aludnék mondjuk júniusig (még mindig eléggé rosszul viselem a telet, és igen, tisztában vagyok vele, hogy idén NEM volt télnek titulálható hónapunk, HÁL'ISTEN). Egyébként nagyon sajnálom, hogy sohasem írok rendes bejegyzést, csak beillesztek pár képet, aztán ennyi, de meg tudom magyarázni: 1. iszonyat fáradt vagyok, mikor posztot írok (ami általában estetájt van, most is mindjárt kifolyik a szemem) 2. hihetetlen nehéz rávennem magam, hogy magyarul írjak ide (amit szintén nagyon sajnálok, de mostantól ezen is megpróbálok változtatni, megígérem). Tehát így tengetem mostanság a mindennapjaimat, veletek mi a helyzet? Hogy vagytok képesek összeegyeztetni a hobbijaitokat az iskolai kötelességekkel (ha még jártok iskolába egyáltalán)? Segítsetek ki, eléggé híján vagyok a jó tanácsoknak.


Find me on: -twitter , -lookbook , -tumblr , -bloglovin , -instagram , -personal tumblr

7 comments

  1. Great outfit - that coat is perfection! :)
    theemeralddove21.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  2. Such a simple and classy outfit! x

    www.witty-woman.com

    ReplyDelete
  3. love your coat and that skirt is so so lovely!

    xo Sarah
    http://absolutelysarahx.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Ez is szuper lett, és az a szoknya tényleg szuper. Én a blogra akkor írok szöveget amikor éppen kedvem van hozzá, mert akkor jön át igazán. Ha pl semmi energiám nincs , akkor kár szenvednem vele mert akkor nem lenne az igazi:)) Én sokszor hétvégén írom a bejegyzéseket. x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  5. Kedves Nóri, igazán kár, hogy magyarul nehezebbnek érzed az írást, pedig nagyon jól megy! Csini vagy, remekül érvényesülnek rajtad a darabok, élettel és bájjal vagy képes megtölteni bármit, amit felveszel, bár szerencsére nem bármit veszel fel:-) Estefelé sétáltass kutyát, akkor utána jobban bírod a blogolást!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hűűűű, bocsánat a késői válaszért, gondoltam előbb kipróbálom a tipped, és utána írok a fejleményekkel.
      Tehát nagyon szépen köszönöm, az elmúlt napokban rendszeresen megfogadtam a tanácsod, amikor pedig időm engedte, egy kiadós kutyasétáltatás után vágtam neki a blogolásnak.

      Nagyon köszi még egyszer! :)

      Delete
  6. Love this look! I can't remember the last time you wore a ponytail here (maybe never!) and I just love how you look very sophisticated. In relation to the issue with balancing school and hobbies, try napping for just twenty minutes after you get home so you'll feel less stressed. Hope this helped! xx

    http://xndrexpanaligan.blogspot.com/

    ReplyDelete

Contact

© Nora A.
DESIGN by THE BASIC PAGE