It's been a fun week!
I didn't end up taking my camera with me on my holiday in Croatia but I took a bunch of snaps with my phone so here they are. We had a really nice time in the small but lovely town of Baska,
swam a a whole lot (oh how much I missed the sea!), went parasailing for the first time ever (it was amazing!) and watched the FIFA final and even though Croatia didn't end up winning the game, the locals were so still cheerful and proud of their national team and we were really happy to be able to celebrate the 2nd place with them.
Hope you like the photos and I wish you all a nice day wherever you are! :)
Xx

Ez egy nagyon jó hét volt! 
Végül nem vittem magammal a fényképezőmet Horvátországba, de a telefonommal elég sokat fotóztam, szóval itt vannak. Nagyon kellemes időt töltöttünk el Baskában, ebbe a kicsi, de aranyos városban. Sokat úsztam (ahogy mondtam korábban, már nagyon hiányzott a tenger!) és először próbáltam ki a vízi ejtőernyőzést, ami csodálatos élmény volt! Megnéztük a FIFA döntőt, és bár nem Horvátország nyert, a lakosok mégis vidámak és büszkék voltak a csapatukra. Mi pedig boldogok voltunk, hogy velük ünnepelhettük a második helyet. 
Remélem tetszenek nektek a képek, és kellemesen telik a hetetek!
Xx












Find me on: -bloglovin , -instagram , - tumblr-facebook

Contact

© Nora A.
DESIGN by THE BASIC PAGE