Not sure about the concept behind these photos we took the other day but I really like how they turned out (even though I was super tired this day + I'm still trying to adapt to the heat over here).
About the outfit: I'm starting to have a really hard time coming up with new outfit ideas since I've been living out of my suitcase for the past 5 months and most of my clothes are sweaters/winter coats and warm scarfs. Oh well.
Hope you're all well and happy May everyone! :)
Xx

Bár konkrét elképzelésünk nem volt ezzel a fotózással kapcsolatban, nagyon meg vagyok elégedve a végkifejlettel, remélem nem túlságosan észrevehető a hőség miatti szenvedésem a képeken (még mindig próbálok hozzászokni a mindennapos 35 fokhoz és a magas páratartalomhoz, pedig a Szingapúrban töltött 3 hónapom alatt már kezdtem megbarátkozni vele).
Kicsit az outfitről: most jutottam el arra a pontra, hogy kezdenek nehézségeim lenni az új kombinációk kitalálásával, hiszen a ugyanabból a bőröndből öltözködöm már lassan 5 hónapja, a ruháim 3/4-e pedig téli pulcsik,sálak és kabátokból áll. A kiegészítőkkel viszont mindig könnyű játszani, ez az elegáns női karóra, amit viselek pedig az összes nyári ruhámhoz remekül illik. 

Szép napot mindenkinek! :) Xx














Watch - Prokarorak / Shirt - H&M / Flats - Pull & Bear / Scarf - Bershka
(Photos by Naz and John)

Find me on: -bloglovin , -instagram , - tumblr-facebook

Contact

© Nora A.
DESIGN by THE BASIC PAGE